Tukea vastaanottosi jokaiselle osa-alueelle.

Maailman edistyksellisemmän läpinäkyvän oikomislaitejärjestelmän lisäksi Invisalign on luotettu kumppani vastaanottosi kehittämisessä ja menestyksesi turvaamisessa.


Consumer Awareness

More than 50% of prospective adult orthodontic patients request Invisalign® treatment by name.1

Smile Concierge -tiimimme

Potilaan concierge-tiimi auttaa kuluttajia, jotka ovat tehneet hymyn arvioinnin Invisalign.com-sivustolla, varaamaan ajan valitsemaltaan Invisalign-palveluntarjoajalta alueellaan.
Tarjonta voi vaihdella maittain.

ADAPT-konsultointipalvelu

ADAPT-palvelun tuloksena osallistuvat vastaanotot lisäsivät tapauskohtaista kokonaistuottoa keskimäärin 15 prosentilla 6 toteutuskuukauden aikana.2 Tämä datavetoinen, maksullinen konsultointipalvelu, johon sisältyy tarpeisiisi keskittyvä virtuaalinen 1:1-koulutus, on loistava tapa optimoida työnkulusi ja muuttaa vastaanottoasi.
Tarjonta voi vaihdella maittain.

Vastaanoton markkinointi

Sen lisäksi, että voit sijoittaa kuluttajalle suunnattuihin markkinointiohjelmiin, joilla potilaita houkutellaan vastaanotollesi, tarjoamme markkinointimateriaaleja, jotka synnyttävät mielenkiintoa ja keskusteluita Invisalign-järjestelmästä. Mukautettavat esitteet, julisteet, videot ja muut tukevat kaikki kuluttajakonversiota potilaan matkan jokaisessa vaiheessa.

1 Align Technology -yhtiön arkistotiedot 15. heinäkuuta 2017. Perustuen Hawk Researchin tekemään kyselyyn, Invisalign-palveluntarjoajilta, jotka aloittivat vähintään 1 aikuisen Invisalign-tapauksen keskimääräisessä kuukaudessa, kysyttiin: Mikä prosenttiosuus potilaista, joita hoidat seuraavissa ikäryhmissä, pyytää Invisalign-hoitoa? (USA n= 337). Lääkäreille maksettiin palkkio heidän ajastaan.

2 Perustuu 31 oikomishoitovastaanoton otantakokoon (Belgiasta, Ranskasta, Japanista, Malesiasta, Alankomaista, Norjasta, Singaporesta, Yhdistyneistä arabiemiirikunnista, Yhdistyneestä kuningaskunnasta ja Yhdysvalloista) keskimäärin noin 6 kuukauden ADAPT-palvelun käytöllä. Tapauksen kokonaistuoton lisäys on arvio, joka perustuu tapausten aloittamisen kokonaismäärän keskimääräiseen lisäykseen (langat ja kiinnikkeet ja Invisalign) ja Invisalign-tapausten aloittamisen keskimääräiseen suhteellisen lisäykseen ennen ADAPT-dataa ja sen jälkeen seuraavilla oletuksilla: Langat ja kiinnikkeet (W&B) ASP = $5000 ja W&B laboratoriomaksu $300; Invisalign ASP = $6000 ja Invisalign laboratoriamaksu = $1256. Tapauksen kokonaistuotto tarkoittaa kaikkien aloitettujen tapauksien kokonaistuloja, josta on vähennetty kokonaislaboratoriokustannukset eikä se sisällä muita kuluja. Jaksot ennen ADAPT-palvelua normalisoitiin vastaanoton tasolla sen perusteella, kuinka pitkään vastaanotto oli käyttänyt ADAPT-palvelua kausivaihtelun ottamiseksi huomioon. 

Loading...