invis on Vastaanottosi digiaikaan siirtymistä.

Alignin digitaalisen kokemuksen kanssa saat enemmän tehokkuutta ja liiketoiminnan skaalattavuutta, mikä tarkoittaa parempia kliinisiä tuloksia, joiden avulla sinä pystyt työskentelemään tehokkaammin ja laajentamaan vastaanottoasi.

Digital Transformation > Horizontal Card > Image
Digital Transformation > Horizontal Card > Image

Tutustu Alignin digitaalisen alustan tehokkuuteen.

Digitalisoitumiseen investointi tarkoittaa investointia siihen, että saat enemmän aikaa, mukavuutta, säästöjä ja menestystä sekä itsellesi että potilaillesi. Alignin digitaalinen alusta on ainutlaatuinen sarja helposti käyttöönotettavia digitaalisen hammaslääkärivastaanoton ratkaisuja, jotka tarjoavat monipuolisen, integroidun ja saumattoman kokonaisvaltaisen digitaalisen kokemuksen sinulle ja potilaillesi.

Kuinka digitalisoituminen voi muuttaa vastaanottoasi?

Invisalign app
Invisalign app

Vastaanoton työnkulun tehokkuus

Ominaisuuksien, kuten Invisalign Virtual Care ja Invisalign Virtual Appointment, avulla voit parantaa hoidon laatua myös haastavina aikoina.1

Invisalign
Invisalign

Vastaanoton kestävyys

Digitaalisten työkalujemme avulla pystyt omistamaan potilassuhteet alusta alkaen, hoitoon ja seurantaan saakka.

Invisalign
Invisalign

Hoidon erinomainen laatu

Voita potilaiden luottamus käyttämällä heidän odottamaansa digitaalista teknologiaa ennen ja jälkeen Invisalign-hoitotulossimulaattorin visualisointimahdollisuuksia.

Hemmottele potilaitasi saumattomalla työnkululla alusta loppuun.

TALLENNA

Ole vuorovaikutuksessa kuluttajien kanssa ennen kuin heistä tulee potilaita ja saa heidät innostumaan Invisalign-hoitovaihtoehdoista ennen heidän saapumistaan vastaanotollesi.

Skannaa

Ei enää analogisia jäljennöksiä! Pelkkä skannaus. Potilastietojen tallennus ei ole koskaan ollut näin helppoa.

SUUNNITTELE

Suunnittele hoito omilla ehdoillasi - milloin vain, missä vain.

HOIDA

Hoida paremmilla digitaalisilla hoidon suunnittelutyökaluilla, jotka antavat sinulle ja potilaillesi mahdollisuuden nähdä, miten uusi hymy voisi muuttaa heidän kasvojaan.

SEURAA

Hyödynnä etäseurantatyökalut, jotka auttavat sinua pysymään yhteydessä ja ajan tasalla potilaistasi.

Invisalign Doctor
Invisalign Doctor

Suunniteltu parantamaan sekä omaa että potilaidesi kokemusta.

Siirtymällä innovatiivisen kokonaisvaltaisen digitaalisen työnkulun käyttöön vastaanotollasi, voit varmistaa vastaanottosi kestävyyden ja hoidon erinomaisen laadun. Invisalign-hoitomme, digitaalisten hoitotyökalujemme ja iTero-skannerimme avulla pystyt tarjoamaan potilaillesi vuorovaikutteisemman kokemuksen – ja tehostat vastaanoton työnkulua.

Haluatko lisätietoja digitaalisista hoitotyökaluistamme?

1 Invisalign Virtual Appointment ja Invisalign Virtual Care otettiin käyttöön Covid-19-pandemian ja hallitusten asettamien potilaiden liikkuvuutta koskevien rajoitusten vuoksi terveys- ja turvallisuussyistä. Ne on suunniteltu yhdistämään Invisalign-palveluntarjoajat potilaisiinsa ja tukemaan vastaanottoja hoidon jatkuvuuden varmistamisessa, mutta ne eivät korvaa kasvokkain tapahtuvia käyntejä ja tarkastuksia kokonaan. Potilaiden tulee tulla vastaanotolle, jos lääkäri niin määrää. Varmista ennen Invisalign Virtual Appointmentin ja Invisalign Virtual Caren käyttöä, että sovellettavat paikalliset säännökset ja ammatilliset menettelyohjeet sallivat sinun viestiä potilaiden kanssa tällaisten työkalujen avulla.

Loading...