Siirrä vastaanottosi digitaaliseen maailmaan.

Nyt on aika kehittää vastaanottoasi ottamalla käyttöön digitaalisia ratkaisuja, joiden avulla tarjoat saumattoman kokemuksen alusta loppuun sinulle ja potilaillesi.

Hemmottele potilaitasi saumattomalla työnkululla alusta loppuun.

Tallenna
Kuvaa
Suunnittele
Hoida
Seuraa

TALLENNA

Ole vuorovaikutuksessa kuluttajien kanssa ennen kuin heistä tulee potilaita ja saa heidät innostumaan Invisalign-hoitovaihtoehdoista ennen heidän saapumistaan vastaanotollesi.

My Invisalign -mobiilisovellus

Tämä kokonaisvaltainen digitaalinen kokemus auttaa potilaita hallitsemaan hoitoa oikomiskalvojen seurannan ja muiden lisäpalvelujen avulla.

Invisalign SmileView -simulaatio

Tämä nopea ja helppo työkalu tarjoaa potilaille helpon tavan nähdä, miltä heidän hymynsä voisi näyttää.

Invisalign Virtual Appointment 1

Virtuaaliset vastaanottokäynnit tarjoavat sinulle mukavan tavan vastata potilaiden kysymyksiin, ennen kuin he saapuvat paikan päälle tutkimukseen.

Tarjonta voi vaihdella maittain.

Kuvaa

Ei enää analogisia jäljennöksiä! Pelkkä skannaus. Potilastietojen tallennus ei ole koskaan ollut näin helppoa.

Invisalign Photo Uploader

75 % oikomishoidon erikoishammaslääkäreistä pitää valokuvien laatua parempana käytettäessä Invisalign Photo Uploader -palvelua 2 verrattuna järjestelmäkameraan, kun he lähettävät Invisalign-tapauksia hoidettavaksi.

iTero skanneri ja Invisalign-hoitotulossimulaattori

Digitaaliset jäljennökset ovat 59 % nopeampia kuin tavanomaiset jäljennökset 3, 60 % potilaista, joille näytettiin Invisalign-hoitotulossimulaattori iTero-kuvauslaitteessa aloitti Invisalign-hoidon.4

Tarjonta voi vaihdella maittain.

SUUNNITTELE

Suunnittele hoito omilla ehdoillasi — milloin vain, missä vain.

ClinCheck Pro 6.0 -ohjelmisto

Pilvipohjainen hoidon suunnittelu omilla ehdoillasi. Milloin vain, missä vain Mac-, PC- ja iPad-laitteilla.

ClinCheck ”In-Face” Visualization -työkalu

Antaa sinulle mahdollisuuden nähdä 3D-visualisoinnin potilaan hampaista hänen kasvokuvassaan, joka parantaa hoidon suunnittelua ja potilaskonversiota.

Tarjonta voi vaihdella maittain.

HOIDA

Paremmat digitaaliset hoidon suunnittelutyökalut antavat sinulle ja potilaillesi mahdollisuuden nähdä, miten uusi hymy voisi muuttaa heidän kasvojaan.

Invisalign-järjestelmä

Suunniteltu SmartTrack-materiaalilla ja SmartForce-ominaisuuksilla hampaan liikkeen tarkempaa hallintaa varten. Tämän lisäksi SmartStage-teknologia optimoi hampaan liikkeiden edistymisen, parantaa ennakoitavuutta ja vähentää ei-toivottuja häiriöitä.

Vivera-tuet

Muutit heidän hymynsä maailman kehittyneimmillä läpinäkyvillä oikomiskalvoilla.

SEURAA

Hyödynnä etäseurantatyökalut, jotka auttavat sinua pysymään yhteydessä ja ajan tasalla potilaistasi.

Invisalign Virtual Care1

Potilaat haluavat nyt mukavuutta enemmän kuin koskaan. Invisalign Virtual Care1 antaa sinulle mahdollisuuden pysyä virtuaalisesti yhteydessä potilaisiin ja seurata etänä heidän hoitonsa edistymistä.

Tarjonta voi vaihdella maittain.

Ryhdy maailman johtajan kumppaniksi muuttaaksesi useampia hymyjä.


muutettu5, mukaan lukien 2 miljoonaa teini-ikäistä

iTero Element -skannerit

todistetusti tehokas tarkkuus koko kaaren skannauksella6

Teknisesti edistynein

läpinäkyvien oikomiskalvojen järjestelmä maailmassa.6

”Invisalign-hoito on erittäin tehokas tapa kehittää vastaanottoa.”

 

Tri Toussaint Crawford

Etkö vieläkään ole varma? Tässä on lisää asioita huomioon otettaviksi.


Mitä tapauksia voidaan hoitaa Invisalign-järjestelmällä?

Merkityksellisenä pysyminen digitaalisessa maailmassa

2 miljoonas teini-ikäinen aloittaa Invisalign-hoidon

1 Invisalign Virtual Appointment ja Invisalign Virtual Care otettiin käyttöön covid-19-pandemian ja hallitusten asettamien potilaiden liikkuvuutta koskevien rajoitusten vuoksi terveys- ja turvallisuussyistä. Ne on suunniteltu yhdistämään Invisalign-palveluntarjoajat potilaisiinsa ja tukemaan vastaanottoja hoidon jatkuvuuden varmistamisessa, mutta ne eivät korvaa kasvokkain tapahtuvia käyntejä ja tarkastuksia kokonaan. Potilaiden tulee tulla vastaanotolle, jos lääkäri niin määrää. Varmista ennen Invisalign Virtual Appointmentin ja Invisalign Virtual Caren käyttöä, että sovellettavat paikalliset säännökset ja ammatilliset menettelyohjeet sallivat sinun viestiä potilaiden kanssa tällaisten työkalujen avulla.

2 Kyselyyn vastanneilta, jotka ovat Invisalign-koulutettuja oikomishoidon erikoishammaslääkäreitä (n = 27), kysyttiin ”Minkä valokuvan lähettäisit mieluiten Alignille Invisalign-hoitoa varten?” ja heille esitettiin neljä satunnaistettua rinnakkain asetettua kuvaa seuraavasti: Invisalign Photo Uploader (IPU) käyttäen iPhone XS Plus -laitetta + rengassalamaa; IPU käyttäen iPhone XS Plus -laitetta + älypuhelimen hammasvaloa; IPU käyttäen iPhone XS Plus -laitetta; Canon EOS Rebel T5i -järjestelmäkamera + rengassalama. Align Technology -yhtiön arkistotiedot 3. joulukuuta 2019.

3 Emir Yuzbasioglu, Hanefi Kurt1 Rana Turunc ja Halenur Bilir. ”Comparison of digital and conventional impression techniques: evaluation of patients’ perception, treatment comfort, effectiveness and clinical outcomes.” BMC Oral Health. Julkaistu verkossa 30.1.2014. n = 24 tutkimuksessa, jossa vertailtiin polyeetteriä ja Ceracia.

4 Perustuu tutkimukseen, johon osallistui n=101 Invisalign-hoitotulossimulaattoria kuluneen vuoden aikana käyttänyttä oikomishoidon erikoishammaslääkäriä ja yleishammaslääkäriä (Yhdysvalloista, Kanadasta ja Yhdistyneestä kuningaskunnasta, heinäkuussa 2018; yleisiä=60, oikojia=41). Heiltä kysyttiin: ”Kuinka monta prosenttia niistä potilaista, joille esiteltiin Invisalign-hoitovaihtoehto viimeisten 12 kuukauden aikana ja joiden kanssa olet käyttänyt Invisalign-hoitotulossimulaattoria, aloitti Invisalign-hoidon?”

5 Align Technology -yhtiön arkistotiedot 30. syyskuuta 2021.

6 Perustuu kyselyyn, johon osallistui n=2 752 Invisalign-lääkäriä, joilta kysyttiin, kuinka paljon he ovat samaa tai eri mieltä seuraavan väitteen kanssa: ”Invisalign on maailman edistyksellisin digitaalinen oikomishoitojärjestelmä.” Tutkimus lääkäreille tehtiin Yhdysvalloissa, Kanadassa, Isossa-Britanniassa, Brasiliassa, Saksassa, Ranskassa, Espanjassa, Italiassa, Kiinassa, Japanissa, Australiassa ja Uudessa-Seelannissa. Align Technology -yhtiön arkistotiedot 10. heinäkuuta 2020.

7 Tarkkuus määritettiin testatun todenmukaisuuden ja täsmällisyyden yhdistelmänä. Perustuu 9 vertaisarvioidun artikkelin tuloksiin 2018–2019. Align Technology -yhtiön arkistotiedot 22. heinäkuuta 2020.​

Loading...