invis on rinnallasi.

Kliinisestä koulutuksesta markkinointiin ja vastaanoton tukiohjelmiin, olemme tukenasi.


Opi uusia tekniikoita Invisalign-asiantuntijoilta.

Luotettuna kumppaninasi Invisalign-hoito on kanssasi koko matkan ajan. Yli 20 vuoden tutkimus- ja innovaatiotaustalla Invisalign-järjestelmä tukee palveluntarjoajia runsailla koulutusresursseilla vastaanottosi joka vaiheessa.

Resurssit on suunniteltu tehostamaan kliinistä varmuuttasi.

Kartuta kliinistä pätevyyttäsi.

Kattavaan perehdytysprosessiin sisältyvät verkko- ja lähikurssit, joukko koulutusmateriaaleja ja jatkuvat koulutustilaisuudet kliinisen osaamisesi parantamiseksi.

Opi kollegoiltasi.

Tutustu uusiin hoitomahdollisuuksiin Global Invisalign Galleryssa — runsas kokoelma uusimpia Invisalign-hoitoja kollegoiltasi kaikkialta maailmassa.

Tule mukaan asiantuntijoiden yhteisöömme.

Osaamisesi ja verkostosi laajentamisesta tulee toinen luontosi, kun sinulla on pääsy verkko- ja lähitapahtumiimme, verkostointitilaisuuksiin, opintopiireihin ja digitaaliseen yhteisöön.

Tukea vastaanotollesi kaikissa vaiheissa.

Vastaanottosi laajentamisesta potilaiden hoitoa edistävien tehokkuuksien luomiseen, Align tarjoaa sinulle kaiken tarvittavan. Potilaiden concierge-tiimimme, suoraan kuluttajille suunnatut markkinointiohjelmamme ja vastaanoton markkinointimateriaalit auttavat sinua luomaan ympäristön menestystä varten.

Vastaanoton tehokkuus ja muutos

ADAPT-konsultointipalvelumme on holistinen, erittäin yksilöllinen liiketoiminnan optimoinnin jälkimarkkinointituki, joka yhdistää datasi ja kokemuksesi asiantuntijoidemme johdolla vastaanottosi muuttamiseksi. ADAPT-palvelun tuloksena osallistuvat vastaanotot lisäsivät tapauskohtaista kokonaistuottoa keskimäärin 15 prosentilla 6 toteutuskuukauden aikana. Se on datavetoinen, maksullinen konsultointipalvelu, joka on suunniteltu optimoimaan työnkulkuasi.1
Tarjonta voi vaihdella maittain.

Vastaanoton markkinointi

Olemme investoineet markkinointiohjelmiin, jotka on suunniteltu houkuttelemaan potilaita vastaanotollesi. Heidän saapuessaan, Invisalign-markkinointisivustomme ominaisuudet mukautettavilla Invisalign-brändiresursseilla ja ”ohje”-resursseilla auttavat sinua kasvattamaan vastaanottoasi. Saatavilla palveluntarjoajille, joilla on Invisalign Doctor Site (IDS) -sivusto.

1 Perustuu 31 oikomishoitovastaanoton otantakokoon (Belgiasta, Ranskasta, Japanista, Malesiasta, Alankomaista, Norjasta, Singaporesta, Yhdistyneistä arabiemiirikunnista, Yhdistyneestä kuningaskunnasta ja Yhdysvalloista) keskimäärin noin 6 kuukauden ADAPT-palvelun käytöllä. Tapauksen kokonaistuoton lisäys on arvio, joka perustuu tapausten aloittamisen kokonaismäärän keskimääräiseen lisäykseen (langat ja kiinnikkeet ja Invisalign) ja Invisalign-tapausten aloittamisen keskimääräiseen suhteellisen lisäykseen ennen ADAPT-dataa ja sen jälkeen seuraavilla oletuksilla: Langat ja kiinnikkeet (W&B) ASP = $5000 ja W&B laboratoriomaksu $300; Invisalign ASP = $6000 ja Invisalign laboratoriamaksu = $1256. Tapauksen kokonaistuotto tarkoittaa kaikkien aloitettujen tapauksien kokonaistuloja, josta on vähennetty kokonaislaboratoriokustannukset eikä se sisällä muita kuluja. Jaksot ennen ADAPT-palvelua normalisoitiin vastaanoton tasolla sen perusteella, kuinka pitkään vastaanotto oli käyttänyt ADAPT-palvelua kausivaihtelun ottamiseksi huomioon.
Loading...