invis on Vastaanottosi laajentamista.

Invisalign-hoito voi auttaa sinua laajentamaan hoitotarjontaasi.2

invis on 14 miljoonaa muuttunutta hymyä.

Liity tuhansien elämiä muuttavien palveluntarjoajien joukkoon kaikkialla maailmassa.

invis on tulevaisuuteen katsova, digitaalinen hammashoito

Virtaviivaista työnkulkusi samalla, kun tarjoat potilaille vuorovaikutteisemman kokemuksen.

invis on Kokonaisvaltaisen hoidon mahdollisuuksien laajentamista.

Mahdollisuus tarjota Invisalign-hoitoja potilaillesi tarkoittaa, että voit sisällyttää terveet, kauniit hymyt kokonaisvaltaisiin hoitosuunnitelmiisi.

invis on rinnallasi.

Kliinisestä koulutuksesta markkinointiin ja vastaanoton tukiohjelmiin, olemme valmiina työskentelemään sinun ja vastaanottosi korvaamattomana kumppanina.

invis on Vastaanottosi laajentamista.

Invisalign-hoito voi auttaa sinua laajentamaan hoitotarjontaasi.2

invis on 14 miljoonaa muuttunutta hymyä.

Liity tuhansien elämiä muuttavien palveluntarjoajien joukkoon kaikkialla maailmassa.

Avaa ovi uusille mahdollisuuksille Invisalign-koulutettuna hammaslääkärinä.

Nyt jos koskaan on oikea aika ryhtyä Invisalign-palveluntarjoajaksi. Kysyntä estetiikalle ja hampaiden oikomiselle kasvaa Euroopassa, ja Invisalign-järjestelmän ja läpinäkyvien oikomiskalvohoitojen käyttöönotto vastaanotollasi antaa sinulle mahdollisuuden hyödyntää näitä tilaisuuksia.

Yli

Google hakua kuukaudessa Invisalign-hoidolle Euroopassa3

kyselyyn vastanneista hammaslääkäreistä ilmoitti uusien potilaiden määrän lisäyksestä4

kyselyyn vastanneista hammaslääkäreistä ilmoitti, että Invisalign-hoito paransi potilaiden luottamusta omaan hymyynsä.5
Align
Digitaalinen kokemus

”Tutustu sarjaan helposti käyttöönotettavia digitaalisia ratkaisuja, jotka antavat potilaillesi saumattoman hoitokokemuksen alusta loppuun asti”

Uudista vastaanottosi potilaitasi varten.

Vastaanoton muuntaminen

Digitalisoitumisessa on kyse siitä, että sinä ja potilaasi saatte haluamanne tulokset.

Innovatiiviset ratkaisut modernille hoidolle

Optimoi hoitosi — ja potilaidesi kokemukset — läpinäkyvillä Invisalign-oikomiskalvoilla tehdyllä hoidolla.

Tukea, silloin kun sitä tarvitset

Tarjoamme kaiken tarvitsemasi koulutuksen, voidaksesi jatkaa vastaanottosi kehittämistä.

14 miljoonaa hymyä maailmanlaajuisesti ja luku nousee koko ajan6

Paras suositus on kaunis hymy. Katso, miksi miljoonat asiakkaat ovat valinneet Invisalign-hoidon.


Opi kollegoiltasi ja tutustu uusiin hoitomahdollisuuksiin.

Invisalign Go Gallery tarjoaa runsaan esittelyn uusimmista Invisalign-hoidoista kaikkialta maailmassa.

1 Pacheco-Pereira C, Brandelli J, Flores-Mir C. Patient satisfaction and quality of life changes after Invisalign treatment. Am J Orthod Dentofacial Orthop. 2018 Jun;153(6):834–41.

2 läpinäkyvien Invisalign-oikomiskalvojen hoidon lisäämisen jälkeen vastaanotoilleen. Perustuu kyselyyn, jossa n = 121 eurooppalaista aktiivisesti lähettävää Invisalign-hammaslääkäriä (enemmän kuin 1 tapaus viimeisten 12 kuukauden aikana), jotka ovat samaa mieltä siitä, että he ovat menestyksekkäästi integroineet läpinäkyvien Invisalign-oikomiskalvojen hoidon vastaanotolleen ja ovat samaa mieltä (”Samaa mieltä” tai ”Voimakkaasti samaa mieltä”) väittämästä, että ”Läpinäkyvien Invisalign-oikomiskalvojen hoidon lisääminen vastaanotolleni on lisännyt uusien potilaiden määrää.” Mikäli he olivat samaa mieltä, heiltä kysyttiin ”Kuinka suuri prosenttiosuus uudesta potilasvolyymista lisääntyi Invisalign-hoidon lisäämisen jälkeen vastaanotollesi?” Align Technology -yhtiön arkistotiedot, 10. tammikuuta 2020.

3 Google-hakujen keskimäärä kuukaudessa Invisalign-hoidolle Iso-Britanniassa, Ranskassa, Saksassa, Espanjassa, Italiassa ja Portugalissa aikavälillä joulukuu 2019 - marraskuu 2020.

4 läpinäkyvien Invisalign-oikomiskalvojen hoidon lisäämisen jälkeen vastaanotoilleen. EU Vastuuvapauslauseke: Perustuu kyselyyn, jossa n = 176 eurooppalaista aktiivisesti lähettävää Invisalign-hammaslääkäriä (enemmän kuin 1 tapaus viimeisten 12 kuukauden aikana), jotka ovat samaa mieltä siitä, että he ovat menestyksekkäästi integroineet läpinäkyvillä Invisalign-oikomiskalvoilla tehdyn hoidon vastaanotolleen. Heitä pyydettiin osoittamaan hyväksynnän taso väittämälle ”Läpinäkyvillä Invisalign-oikomiskalvoilla tehdyn hoidon lisääminen vastaanotolleni on lisännyt uusien potilaiden määrää.” Align Technology -yhtiön arkistotiedot 10. tammikuuta 2020.

5 Perustuu kyselyyn, jossa n = 176 eurooppalaista aktiivisesti lähettävää Invisalign-hammaslääkäriä (enemmän kuin 1 tapaus viimeisten 12 kuukauden aikana), jotka ovat samaa mieltä, että he ovat menestyksekkäästi integroineet läpinäkyvillä Invisalign-oikomiskalvoilla tehdyn hoidon vastaanotolleen. Heitä pyydettiin osoittamaan hyväksynnän taso väittämälle ”Olen samaa mieltä siitä, että läpinäkyvät Invisalign-oikomiskalvot parantavat potilaiden luottamusta hymyynsä.” Tiedot Align Technologyn arkistossa 10. tammikuuta 2020.

6 Align Technology -yhtiön arkistotiedot 30. syyskuuta 2021.

Loading...