invis on paras hoito on se, joka tuottaa kestävän tuloksen

Invisalign Vivera – retentiokalvot

Saatavissa kaikille oikomishoitopotilaillesi

Tarjotaksemme sinulle joustavamman ja mukavamman kokemuksen Vivera-retentiokalvojen tilaamiseen on useita erilaisia tapoja, kun niitä tarvitaan: ne voidaan valmistaa nykyisestä ClinCheck-vaiheesta, uudesta PVS-jäljennöksestä tai suunsisäisestä skannauksesta. Tämä myös tarkoittaa, että niitä voidaan käyttää tukemaan potilaita, joiden hampaat on oikaistu käyttämällä muita oikomishoitomenetelmiä, ei pelkästään Invisalign-hoidolla. Hammaskuvat otetaan digitaalisesti ja tallennetaan tiedostoon, jolla varmistetaan, että toistuvat retentiokalvotilaukset ovat nopeampia ja helpompia sekä sinulle että potilaillesi.

Uusien hymyjen on tarkoitus kestää.

Tästä syystä Vivera retentiokalvot ovat:

  • Läpinäkyvät ja käytännössä näkymättömät
  • Mittatilaustyönä tehdyt potilaillesi
  • Valmistettu huipputeknologialla, jotta se on entistä kestävämpi ja sisältää pienemmän halkeamis- ja rikkoutumisriskin1

Ylläpitävät suuhygieniaa

Koska potilaat voivat ottaa Vivera retentiokalvot pois milloin vain retentiojakson aikana, heidän on helppo ylläpitää tervettä suuhygieniarutiinia harjaamalla hampaansa ja käyttämällä hammaslankaa tavalliseen tapaan. He voivat myös ottaa retentiokalvot pois puhdistettavaksi tarpeen mukaan.

Potilaiden uuden hymyn suojaaminen kolmessa helpossa vaiheessa.

01

Selitä Vivera retentiokalvojen tarve potilaillesi.

02

Varaa aika uuteen kuvaan tai jäljennöksiin heidän hampaistaan.

03

Tarkasta retentiokalvojen istuvuus annettavaksi seuraavan käynnin yhteydessä.

Loading...