Ryhdy palveluntarjoajaksi.

Läpinäkyvillä Invisalign-oikomiskalvoilla tehty hoito avaa oven vastaanottosi uusille mahdollisuuksille. Ja saat tukemme koko matkan ajan.

Olemme mukanasi matkalla, kun vastaanottosi siirtyy digiaikaan.

Olemme itse asiassa kanssasi matkasi joka käänteessä tarjoamassa koulutusta, yksilöllistä tukea, kliinistä opastusta ja vastaanoton kehittämisresursseja. Olemme auttaneet monia kaltaisiasi lääkäreitä hyötymään seuraavista:

Läpinäkyvien oikomiskalvojen ottaminen osaksi kokonaisvaltaista hammashoitoa
Parempi potilas-lääkäri-suhde1
Lisää uusia potilaita2

New offer

The Foundation program now includes the cost of 3 Invisalign cases that can be used in the first 3 months6 to boost your clinical confidence and continue to enjoy a 20% discount on treatment fees for the first 6-12 months7.

Kiinnostaako palveluntarjoajaksi ryhtyminen?

Täytä alla oleva lomake saadaksesi lisätietoja kirjautumisprosessista. Tämä auttaa meitä yhdistämään sinut neuvonantajaan, Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia. Etkö ole lääkäri? Napsauta tästä

Etunimi *
Sukunimi *
Sähköposti *
Puhelinnumero *
Postinumero *
Katuosoite *
Kaupunki *
Rekisteri numero

Kaikki tuki, jonka tarvitset menestyksen löytämiseen tänään ja tulevaisuudessa.

Become a provider > Part 2 > Card #2 > Image
Become a provider > Part 2 > Card #2 > Image

Sertifioidu Invisalign Go -järjestelmän avulla

Mikään ei vedä vertoja vertaiselta vertaiselle annettaville ohjeille Invisalign Go -asiantuntijalta. Invisalign Go -sertifiointiohjelmamme on 180 päivän perehdytysmatka, jonka aikana sinä ja henkilöstösi saatte kliinisen ohjeistuksen Invisalign Go -järjestelmästä ja siitä, kuinka integroit läpinäkyvien oikomiskalvojen hoidon osaksi vastaanottoasi.

Koulutuskurssin formaatti:
  • Oman tahtiin verkossa suoritettavat esikoulutusmoduulit
  • Päivä käytännön sertifiointikoulutusta
  • 3 lisäwebinaaria perehdytysmatkasi jatkamiseksi ja suorittamiseksi loppuun
  • Jatkuva koulutus Move 360 -kehitysmatkamme avulla

Pieni sijoitus tänään voi tarkoittaa isoja asioita vastaanotollesi.

Kun sinusta tulee Invisalign Go -palveluntarjoaja, avaat merkittävän tilaisuuden vastaanotollesi. Katso vain numeroita:

kyselyyn vastanneista hammaslääkäreistä paransi luottamustaan potilaidensa kanssa3
kyselyyn vastanneista hammaslääkäreistä ilmoitti uusien potilaiden määrän lisäyksestä4
kyselyyn vastanneista hammaslääkäreistä ilmoitti korkeamman vuosituoton potilasta kohti5
Become a provider > Join a community > Image
Become a provider > Join a community > Image

Katso kliiniset tulokset muilta kaltaisiltasi lääkäreiltä.

Jatkuvien Align-koulutustilaisuuksien ja tuen lisäksi, joita saat palveluntarjoajana, meillä on myös tapausgalleria, josta voit nähdä menestystarinoita ja erilaisia kliinisiä tuloksia vertaisiltasi.


1 sen jälkeen, kun potilaita hoidettiin läpinäkyvillä Invisalign-oikomiskalvoilla. Perustuu kyselyyn, jossa n = 176 eurooppalaista aktiivisesti lähettävää Invisalign-hammaslääkäriä (1+ tapausta viimeisten 12 kuukauden aikana), jotka ovat samaa mieltä, että he ovat menestyksekkäästi integroineet läpinäkyvillä Invisalign-oikomiskalvoilla tehdyn hoidon vastaanotolleen. Heitä pyydettiin osoittamaan hyväksynnän taso väittämälle ”Potilaiden hoitaminen läpinäkyvillä Invisalign-oikomiskalvoilla on auttanut minua parantamaan potilas-lääkäri-suhteitani.” Align Technology -yhtiön arkistotiedot 10. tammikuuta 2020.

2, 4 läpinäkyvillä Invisalign-oikomiskalvoilla tehdyn hoidon lisäämisen jälkeen vastaanotoilleen. Perustuu kyselyyn, jossa n = 176 eurooppalaista aktiivisesti lähettävää Invisalign-hammaslääkäriä (1+ tapausta viimeisten 12 kuukauden aikana), jotka ovat samaa mieltä, että he ovat menestyksekkäästi integroineet läpinäkyvillä Invisalign-oikomiskalvoilla tehdyn hoidon vastaanotolleen. Heitä pyydettiin osoittamaan hyväksynnän taso väittämälle ”Läpinäkyvillä Invisalign-oikomiskalvioilla tehdyn hoidon lisääminen vastaanotolleni on lisännyt uusien potilaiden määrää.” Align Technology -yhtiön arkistotiedot 10. tammikuuta 2020.

3 sen jälkeen, kun potilaat oli hoidettu läpinäkyvillä Invisalign-oikomiskalvoilla tehdyn kanssa. Perustuu kyselyyn, jossa n = 176 eurooppalaista aktiivisesti lähettävää Invisalign-hammaslääkäriä (1+ tapausta viimeisten 12 kuukauden aikana), jotka ovat samaa mieltä, että he ovat menestyksekkäästi integroineet läpinäkyvillä Invisalign-oikomiskalvoilla tehdyn hoidon vastaanotolleen. Heitä pyydettiin osoittamaan hyväksynnän taso väittämälle ”Olen rakentanut suuremman luottamuksen potilaiden kanssa, joita on hoidettu läpinäkyvillä Invisalign-oikomiskalvoilla.” Align Technology -yhtiön arkistotiedot 10. tammikuuta 2020. ​

5 läpinäkyvillä Invisalign-oikomiskalvoilla tehdyn hoidon integroinnin jälkeen vastaanotoilleen. Perustuu kyselyyn, jossa n = 176 eurooppalaista aktiivisesti lähettävää Invisalign-hammaslääkäriä (1+ tapausta viimeisten 12 kuukauden aikana), jotka ovat samaa mieltä, että he ovat menestyksekkäästi integroineet läpinäkyvillä Invisalign-oikomiskalvoilla tehdyn hoidon vastaanotolleen. Heitä pyydettiin osoittamaan hyväksynnän taso väittämälle ”Minulla on suurempi vuosituotto potilasta kohti sen jälkeen, kun integroin läpinäkyvillä Invisalign-oikomiskalvoilla tehdyn hoidon vastaanotolleni.” Align Technology -yhtiön arkistotiedot 10. tammikuuta 2020.

Loading...