invis on ensimmäisen luokan koulutus.

Kliinisestä koulutuksesta markkinointi- ja vastaanoton tukiohjelmiin, olemme tukenasi.


Laajenna osaamistasi Invisalign-hoidon asiantuntijoiden avulla.

Luotettuna kumppaninasi olemme kanssasi matkan jokaisessa käänteessä. Yli 20 vuoden tutkimus- ja innovaatiotaustalla tuemme Invisalign-palveluntarjoajia runsailla koulutusresursseilla matkan jokaisessa vaiheessa perehdytyksestä kliinisen varmuuden kehittämiseen ja vastaanottosi laajentamiseen.

Resurssit on suunniteltu tehostamaan kliinistä varmuuttasi.

Kartuta kliinistä pätevyyttäsi.

Kattavaan perehdytysprosessiin sisältyvät verkko- ja lähikurssit, joukko koulutusmateriaaleja ja jatkuvat koulutustilaisuudet kliinisen osaamisesi parantamiseksi.

Opi vertaisiltasi.

Tutustu uusiin hoitomahdollisuuksiin Global Invisalign Galleryssa — runsas kokoelma uusimpia Invisalign-hoitoja vertaisiltasi kaikkialta maailmassa.

Tule mukaan asiantuntijoiden yhteisöömme.

Osaamisesi ja verkostosi laajentamisesta tulee toinen luontosi, kun sinulla on pääsy verkko- ja lähitapahtumiimme, verkostointitilaisuuksiin, opintopiireihin ja digitaaliseen yhteisöön.

MOVE 360 -kehitysmatka.

Kehitysohjelmiemme sarja on suunniteltu tarjoamaan tarvitsemaasi tukea, jotta pystyt saavuttamaan ammatilliset ja vastaanoton tavoitteesi, olitpa uusi palveluntarjoaja tai asiantuntija, joka pyrkii kehittymään entisestään.

Tukee vastaanottoasi joka vaiheessa1

Vastaanottosi laajentamisesta potilaiden hoitoa edistävään tehokkuuksien luomiseen, Invisalign-tuki tarjoaa sinulle kaiken tarvittavan. Potilastukitiimimme, suoraan kuluttajille suunnatut markkinointimateriaalimme ja vastaanoton markkinointimateriaalit antavat sinua apua vastaanottosi potentiaalin realisointiin.

Vastaanoton kehittäminen

Meillä on runsaasti resursseja, joilla vastaanottosi kehittyy koko ajan. Nämä kattavat kaiken työnkulun optimoinnista potilaan sitouttamistyökaluihin ja vastaanoton markkinointimateriaaleihin.

Vastaanoton markkinointi

Olemme sijoittaneet markkinointiohjelmiin, jotka auttavat sinua kasvattamaan liiketoimintaasi. Tarjoamme mukautettavia Invisalign-brändiresursseja ja ”ohje”-resursseja, joita voit käyttää vastaanottosi laajentamiseen. Saatavissa Invisalign-palveluntarjoajille, joilla on Invisalign Doctor Site (IDS) -tili.

MOVE 360 -kehitysmatka

Jokainen vastaanotto alkaa hymyistä. MOVE 360 -kehitysmatkan avulla autamme sinua muuttamaan nuo hymyt varmuudella, jotta pystyt avaamaan potilaidesi ja liiketoimintasi potentiaalit. Move 360 on vaihe vaiheelta etenevä moniohjelmainen koulutusmatka, josta sinä saat kaiken mitä tarvitset seuraavia varten:

  • Tarjotaksesi potilaillesi aidosti kokonaisvaltaiset, minimaalisesti invasiiviset hoitosuunnitelmat
  • Laajentaaksesi Invisalign-portfolion osaamistasi
  • Ottaaksesi käyttöön kokonaisvaltaisesti digitaalinen työnkulku ja iTero-skanneri
  • Autamme sinua muuttamaan vastaanottoasi potilaskokemuksista tehostamiseen ja kasvuun

MOVE 360 -kehitysmatkan avulla, jonka kuljemme yhdessä, saat pääsyn erilaisiin verkko- ja henkilökohtaisiin koulutuksiin erittäin kokeneilta muilta hammaslääkäreiltä, tilauspohjaiseen sisältöön ja täyteen tukeen joka vaiheessa.

1 Tarjonta voi vaihdella kunkin markkina-alueen oikeudellisten ja sääntelyn alaisten rajoitusten perusteella.
Loading...