Yksilöllinen tuki matkan jokaisessa vaiheessa

Palveluntarjoajana pääset käyttämään Align Education -sivustoa, joka tarjoaa runsaasti syvällisiä koulutusresursseja, jotka auttavat sinua nostamaan taitosi ja vastaanottosi uudelle tasolle.

Kun rekisteröidyt MOVE 360 -kehitysmatkalle, vastaanotat pääsyn yksilöityyn ja personoituun tukeen, joka auttaa sinua kasvattamaan vastaanottoasi

Oletko jo palveluntarjoaja?

Ole askeleen muita edellä Align Education -resurssien kanssa.

Align Education auttaa sinua ja tiimiäsi löytämään laajan valikoiman immersiivisiä ja jatkuvia koulutuskokemuksia kätesi ulottuvilta. Opiskele verkossa omaan tahtiin tilauspohjaisten kurssien, webinaaritallenteiden, tutoriaalien ja hakutoiminnolla varustettujen koulutusmoduulien avulla. Käyttömukavuuden lisäämiseksi tietyt sivut tai aiheet voidaan merkitä kirjanmerkeillä tai tulostaa suoraan tietokoneeltasi.

Kliininen varmuus
Selkeät koulutuspolut Invisalign-palveluntarjoajille kaikilla kokemustasoilla.

Digitalisoituminen
iTero-skannereista Invisalign Virtual Care -palveluun1 tarjoamme digitaalisen kokemuksen potilaille ja vastaanotoille.

Vastaanoton kasvu ja tehokkuus
Opi strategioita Invisalign-hoidon työnkulun parantamiseksi, tarjoa parempi potilaskokemus ja kasvata vastaanottoasi.

Vastaanoton markkinointi
Tarjoamme vastaanoton markkinointimateriaaleja, kuten esitteitä ja videoita, jotka innostavat potilaita vuorovaikutukseen.

Webinaarisarja

Olemme kehittäneet kasvavan tietokannan käteviä, tilauspohjaisia webinaareja, jotka auttavat sinua yhä suurempaan menestykseen. Valittavana on useita aihealueita, mukaan lukien:

  • Kokonaisvaltaisen hoidon suunnittelu
  • Liiketoimintaa tukevat digityökalut
  • Purentavirheiden rooli hammassairauksissa
  • Ja paljon muuta
1 Invisalign Virtual Care otettiin käyttöön Covid-19-pandemian ja hallitusten asettamien potilaiden liikkuvuutta koskevien rajoitusten vuoksi terveys- ja turvallisuussyistä. Tämä työkalu on suunniteltu yhdistämään Invisalign-palveluntarjoajat olemassa oleviin potilaisiinsa ja tukemaan vastaanottoja hoidon jatkuvuuden varmistamisessa. Invisalign Virtual Care ei korvaa vastaanottokäyntejä. Potilaiden tulee tulla vastaanotolle, jos lääkäri niin määrää. Varmista ennen työkalun käyttöä, että sovellettavat paikalliset säännökset ja ammatilliset menettelyohjeet sallivat sinun viestiä potilaiden kanssa Invisalign Virtual Caren kaltaisen työkalun avulla.
Loading...