EAED 2022
27.5.2022
Bordeaux, Ranska

Tervetuloa EAED 2022 -konferenssiin

Liity joukkoomme Tapahtumassa EAED-konferenssi , joka toteutuu Bordeauxissa Ajalla 27. toukokuuta 2022.

Laajenna kokonaisvaltaisen hoidon mahdollisuuksiasi Invisalign-järjestelmällä.

Tunnustetut hammashoidon ammattilaiset puhuvat erilaisista Invisalign Go -järjestelmän käyttösovelluksista Ja iTero-skannereista hammaslääkärivastaanoton prosessien ja työnkulkujen parantamisessa. Hoitosi suunnittelusta saumattomaan oikovan ja korjaavan hoidon työnkulkuun, voit saavuttaa vähemmän invasiivisia ja kestävämpiä hoitotuloksia, parantaa kommunikaatiota potilaidesi kanssa ja auttaa heitä visualisoimaan hoitotavoitteitaan.

Meillä Alignilla on jälleen kerran ilo osallistua tämän vuoden konferenssiin tarjoamalla osallistujille mahdollisuuden oppia uusista teknologioistamme ja menetelmistämme erityisesti koskien seuraavia:

  • Hampaiden oikominen oleellisena osana korjaavaa hoitoa
  • Minimaalisesti invasiivinen lähestymistapa, joka varmistaa pitkäkestoiset esteettiset ja toiminnolliset tulokset
  • Digitaalinen potilaskeskisyys

Lisätietoa työpajasta jota pitävät tunnetut mielipidejohtajat Tri Corinne Attia Ja Tri Michaela Sehnert.

Älä unohda käydä osastollamme näyttelyalueella hakemassa lisätietoja Invisalign Go -järjestelmästä ja käymässä syvällisiä kliinisiä keskusteluja!

Tuotemerkkimme

iTero

Laajenna vastaanottosi potentiaalia iTero-työkalujen avulla

Lisätietoa tietoja siitä, miten iTero-järjestelmä voi tukea vastaanottosi kasvua ja samalla luoda unohtumattomia kokemuksia potilaillesi

Tiesitkö, että voit lähettää Invisalign-tapaukset ilman suunsisäisiä valokuvia?
Lisätietoja tietoja uudesta 5D automaattisen lähetyksen toiminnosta, jonka avulla voit käyttää kuviasi Invisalign-tapausten lähettämiseen. Tämä poistaa aikaa vievät käsin tehtävät vaiheet prosessista.

Invisalign

Lisätietoja Invisalign Go -järjestelmästä

Tiedämme, että sinä hammaslääkärinä haluat kliinisiä hoitotuloksia ja auttaa potilaita saamaan hymyn, jonka he ovat aina halunneet.

Lisätietoja tietoja siitä, kuinka pystyt laajentamaan kokonaisvaltaisen hoidon mahdollisuuksia ja kuinka korjaavan ja oikomishoidon hoitotuloksia voidaan parantaa Invisalign-hoidon integroinnin avulla.

Innoitu valkoisten kirjojemme esimerkeistä:
Lue Parhaiden käytäntöjen lausunto saat lisätietoja oikomiskalvojen ottamisesta osaksi korjaavan hoidon suunnitelmiasi.

Lisätietoja tietoja Invisalign-järjestelmän hyödyistä kiinteänä osana mitä tahansa kokonaisvaltaista lähestymistapaa, tarjoten mahdollisuuden muuttaa sitä, miten lääkärit suhtautuvat potilaan hoitoon.

Loading...