Visit our social media channels

Skip to main content

Hoitoprosessi

Henkilökohtainen Invisalign®-hoitosuunnitelma

Ennen kuin hoitosuunnitelma voidaan laatia, Invisalign-palveluntarjoaja ottaa hampaistasi valoksen ja selvittää, voidaanko ne oikaista Invisalign-järjestelmällä. Kun sopivuus on varmistettu, sinulle tehdään yksityiskohtainen hoitosuunnitelma virtuaalisen kolmiulotteisen ClinCheck®-ohjelman avulla. ClinCheck näyttää siirtymät, joita hampaille suunnitellaan tehtäviksi hoidon aikana. Näin näet jo ennen Invisalign-hoidon aloittamista, miltä hampaidesi odotetaan näyttävän hoidon päätteeksi.

Hymyillen vaiheesta toiseen

Kun aloitat Invisalign-hoidon, käytät kutakin mittatilaustyönä valmistettua oikomiskiskoa kahden viikon ajan. Kun etenet seuraaviin kiskoihin, hampaasi alkavat siirtyä vähitellen kohti suunniteltua lopullista asentoa.

Hoidon aikana tapaat silloin tällöin Invisalign-palveluntarjoajasi, joka seuraa edistymistäsi ja varmistaa, että hoito tuntuu sinusta hyvältä.

Mittatilauksena elämäntyyliisi

Hoidon kesto vaihtelee yksilöllisesti oikomisongelman vaikeuden mukaan. On tärkeää, että keskustelet Invisalign-palveluntarjoajan kanssa siitä, miten Invisalign sopii tilanteeseesi ja tavoitteisiisi, ja sovit hänen kanssaan parhaasta tavasta edetä.

Selvitä, miten voit saavuttaa Invisalignin avulla hymyn, josta olet aina haaveillut, varaamalla aika lähellä toimivalta Invisalign-palveluntarjoajalta jo tänään.

Sopiiko Invisalign sinulle?

Sopiiko Invisalign sinulle? Selvitä

Selvitä ero muihin

Selvitä ero muihin Vertaa muihin hoitoihin