1. Jotkin palveluntarjoajat tekevät edelleen fyysisiä jäljennöksiä pehmeällä kitillä. Invisalign-teknikot kuvaavat sitten nämä jäljennökset ja luovat 3D-kuvan käytettäväksi ClinCheck-ohjelmistossa ja oikomislaitteiden valmistuksessa.
  2. Perustuen lievään tai keskivaikeaan purentavirheeseen (määritellään hampaiden ahtaudeksi ja enintään 6 mm:n hammasväleiksi sekä enintään 6 mm:n horisontaaliseksi ylipurennaksi ja ylipurennaksi ja olettaen, että oikomislaitteita on käytetty viikon ajan), hoitoajat voivat vaihdella Invisalign-tuotetyypin, käyttöajan sekä tapauksen monimutkaisuuden mukaan, ja palveluntarjoajasi on määritettävä ne. Tiedot Align Technologyn arkistossa 9. syyskuuta 2020 alkaen. Tiedot perustuvat tammikuun 2018 ja kesäkuun 2020 välillä maailmanlaajuisesti hyväksyttyihin yhteensä 1 236 123 ensisijaiseen tilaukseen. Tuotetyyppejä olivat Invisalign Express, Go, Lite ja Moderate.
  3. Tiedot Align Technologyn arkistossa 31. Maaliskuu 2021 alkaen.
  4. Perustuen kyselyyn, johon osallistui 2 752 Invisalign-lääkäriä, ja joilta kysyttiin, missä määrin he ovat samaa mieltä seuraavasta väitteestä: ”Invisalign on maailman edistynein digitaalinen oikomishoitojärjestelmä.” Lääkäreille tarkoitettu kysely toteutettiin Yhdysvalloissa, Kanadassa, Isossa-Britanniassa, Brasiliassa, Saksassa, Ranskassa, Espanjassa, Italiassa, Kiinassa, Japanissa sekä Australiassa ja Uudessa-Seelannissa. Tiedot Align Technologyn arkistossa 10. heinäkuuta 2020 alkaen.