Visit our social media channels

Skip to main content

Hoitovertailu

Ero on selvä

Kun haluat löytää parhaan oikomishoidon hampaillesi, on vain yksi vaihtoehto: Invisalign. Vain Invisalign tarjoaa innovaatioita, kliinisiä tutkimuksia ja teknologiaa, joiden avulla hampaiden oikaisua voidaan ohjata tarkasti. Kiinteät hammastuet tai muut läpinäkyvät oikomiskiskoratkaisut eivät yksinkertaisesti pärjää vertailussa. Tässä syyt:

Jatkuva innovaatio

Invisalign on erilainen kuin perinteiset hampaiden oikaisuhoidot. Invisalignissa hyödynnetään innovatiivista teknologiaa, jonka olemme kehittäneet ja jota kehitetään edelleen. Järjestelmän mukana saat sarjan läpinäkyviä irrotettavia oikomiskiskoja, jotka oikaisevat hampaasi vähitellen, eikä niissä ole metallilankoja tai -tukia, kuten kiinteissä hammastuissa. Oikomiskiskoissa ei ole metallia, ja ne ovat käytettäessä lähes näkymättömät.

Suussa aina, kun haluat. Irrota itse tarpeen mukaan

Kiinteät hammastuet voi irrottaa vain koulutettu ammattilainen, mikä voi estää hampaiden ja ikenien tehokkaan puhdistamisen ja rajoittaa syömiäsi ruokia.
Voit itse irrottaa Invisalign-oikomiskiskot milloin tahansa hoidon aikana, joten voit syödä, mitä haluat, ja huolehtia hyvästä suuhygieniasta. Halutessasi voit myös irrottaa kiskot hetkeksi erikoistilanteissa, kuten hääjuhlissa tai tärkeissä kokouksissa. Hoito ei vaikuta elämäntyyliisi.

Näet uuden hymysi etukäteen

Olivatpa hoitotavoitteesi millaiset tahansa, Invisalign-palveluntarjoaja antaa sinulle aina selkeästi eritellyn hoitosuunnitelman. Kolmiulotteisen virtuaalisen ClinCheck-hoitosuunnitelman avulla hän myös näyttää, miltä hampaasi näyttävät hoidon aikana ja sen jälkeen.

ClinCheck näyttää siirtymät, joita hampaille suunnitellaan tehtäviksi hoidon aikana. Näin voit nähdä, miltä hampaidesi on määrä näyttää hoidon jälkeen, ja seurata muutoksia matkan aikana.

Sopiiko Invisalign sinulle?

Sopiiko Invisalign sinulle? Selvitä

Helppo askel kohti uutta hymyä

Helppo askel kohti uutta hymyä Näytä Invisalign-hoitoprosessi