Invisalign-innovaatiot.

Tavoittelemme sitä, mikä on mahdollista.

Olemme kehittäneet Invisalign-järjestelmää ja sen tarjoamia mahdollisuuksia vuodesta 1997 lähtien. Järjestelmämme on maailman edistynein läpinäkyvien oikomislaitteiden järjestelmä. Kehitämme jatkuvasti uusia teknologioita auttaaksemme ihmisiä eteenpäin elämässään. Siten olemme auttaneet miljoonia ihmisiä löytämään parhaan hymynsä.

Katso hoidon tuloksia jo ennen hoidon alkamista.

Ryhdy Invisalignin asiakkaaksi ja katso ennalta uutta hymyäsi ennen kuin hoitosi edes alkaa ClinCheck®-teknologiamme avulla, joka suunnittelee digitaalisesti koko Invisalign-hoitosi. Invisalign-palveluntarjoajasi laatii tarkan ja yksilöllisen hoitosuunnitelman, jossa näkyvät hampaittesi tarkat siirtymiset ja hoitosi kesto.

Varaa aika Invisalign-palveluntarjoajalta

Hampaan siirtyminen on 75 % paremmin ennustettavissa.

Hymysi muutoksessa tarkkuus ja ennustettavuus ovat erittäin tärkeitä miellyttävän ja tehokkaan hoitokokemuksen saavuttamiseksi. Invisalignin läpinäkyvät oikomislaitteet on valmistettu SmartTrack-materiaalista, joka parantaa hampaan siirtymisen ennustettavuutta1 yli 75 %.

Jokainen oikomislaitteen vaihtaminen on pieni askel kohti suurta muutostasi. Hampaitasi siirretään miellyttävästi ja tehokkaasti kohti niiden lopullista sijaintipaikkaa. 

Jos Invisalign-palveluntarjoajasi päättää, että voit vaihtaa Invisalign-oikomislaitteita viikoittain kahden viikon sijaan, voit saavuttaa uuden hymysi jopa kolmessa kuukaudessa 50 % nopeammin kuin aiemmin2.

Kohti digitaalista hammashoitoa.

Kehitimme digitaalista hammashoitoa esitellessämme iTero®-tuotteemme. Manuaaliset hammasjäljennökset korvataan suunsisäisellä kuvauslaitteella, jolla voidaan luoda nopeasti täsmälliset digitaaliset 3D-kuvat hampaista ja kehittää hoitosuunnitelma4.

Tulevaisuus on 3D-tulosteissa.

Johdamme digitaalista muutosta hammas- ja oikomishoidoissa. Kehityksen seurauksena metalli ja jäljennökset jäävät historiaan.

Olemme maailman suurin nykyaikaisen 3D-tulostustekniikan käyttäjä erittäin tarkkojen ja yksilöllisten oikomislaitteiden valmistamisessa3.

 

Tee päätöksesi tänään.

Anna kehittyneimmän teknologian paljastaa hymysi.  

Varaa aika

1Verrattuna suoraan varastosta saatavaan yksikerroksiseen 0,30 tuuman materiaaliin. 2Vain Invisalign Go ja Invisalign Lite. Viikoittaisella oikomislaitteen vaihdolla verrattuna sen vaihtamiseen kahden viikon välein. Oikomislaitteiden viikoittaiset vaihdot riippuvat Invisalign-palveluntarjoajan suosituksesta ja yksiköllisestä hoitosuunnitelmasta. Invisalign-palveluntarjoajasi päättää hoitoajan, joka vaihtelee yksilöllisten tarpeiden mukaan.. 3Tiedot Align Technologyn arkistossa. 4Jotkut palveluntarjoajat saattavat yhä käyttää fyysisiä jäljennöksiä.