Visit our social media channels

Skip to main content

Invisalign nuorille

Invisalign tarjoaa useita hoitovaihtoehtoja nuorille. Invisalignin suurena etuna on, että se tarjoaa nuorille esteettisen, aiempaa joustavamman tavan saavuttaa kaunis hymy ja sen tuoma itsevarmuus. Toisin kuin perinteiset hammastuet, Invisalign-oikomiskiskot ovat miellyttävät, irrotettavat ja lähes näkymättömät. Näin nuoret voivat nauttia edelleen elämästä ilman rajoituksia, ärsyyntymistä ja vaivaantumista, jotka liittyvät metallitukiin ja -lankoihin.

Invisalign-oikomiskiskot voi myös irrottaa, mikä mahdollistaa normaalin hampaiden harjauksen ja hammaslangan käytön.

Mitä vaihtoehtoja nuorille on tarjolla?

Invisalign tarjoaa useita hoitovaihtoehtoja nuorille hampaiden kehitysvaiheen mukaan.

Joillekin nuorille sopii sama Invisalign-hoito kuin aikuisille potilaille. Nuorempia potilaita tai lapsia, joilla kaikki lopulliset hampaat eivät ole vielä puhjenneet, voidaan hoitaa Invisalign Teen -vaihtoehdolla – hoidolla, joka on suunniteltu erityisesti nuoria varten. Hammaslääkärisi määrittää, mikä hoito sopii juuri sinun yksilöllisiin tarpeisiisi ja hampaidesi tilanteeseen.

Miksi Invisalign Teen?

Invisalign Teen on kehitetty yhdessä nuorten, vanhempien ja johtavien oikomishoidon erikoislääkärien kanssa. He ymmärtävät nuorten potilaiden aktiivisen elämäntyylin ja yksilölliset hoitotarpeet.

Invisalign Teen -oikomiskiskojen valmistuksessa on käytetty samaa tekniikkaa Invisalign-oikomiskiskoissa, ja ne siirtävät hampaat vähitellen ilman metallia tai lankoja.

Koska nuoret (ja heidän suunsa) ovat koko ajan liikkeessä, olemme kuitenkin lisänneet kiskoihin joitakin erikoisominaisuuksia:

  • Siniset kulumisilmaisimet haalistuvat sinisistä kirkkaiksi, minkä ansiosta hammaslääkäri, vanhempi ja nuori voivat arvioida kulumisaikaa.
  • Erikoisominaisuudet, joilla voidaan kompensoida kulmahampaiden, toisten välihampaiden ja toisten poskihampaiden puhkeamista.
  • Toimitukseen kuuluu kuusi ilmaista yksilöllistä vaihtokiskoa kiskojen katoamisen varalta.

Lisätietoja nuorten Invisalign-hoidosta saat hammaslääkäriltä, joka voi ehdottaa parasta hoitovaihtoehtoa juuri sinulle.

Sopiiko Invisalign sinulle?

Sopiiko Invisalign sinulle? Selvitä

Hymytarinoita

Hymytarinoita Katso videot