Koska ne on tehty muuttamaan elämää.

Invisalignin läpinäkyvät oikomislaitteet voivat nyt muovata teini-ikäisen lapsesi hymyä vähemmän kivuliaasti1 ja täsmällisemmin2 jopa kuudessa kuukaudessa, jos nuoren hampaille sopii oikomislaitteen vaihtaminen viikottain3. Nuoret voivat suunnitella tulevaisuuttaan ilman suuria häiriöitä elämässään.

Huomaa, kuinka Invisalign-järjestelmä toimii.

Valmistettu muuttamaan kaikenlaisia hymyjä. 

Invisalign-hoito on kliinisesti osoitettu tehokkaaksi. Kokenut Invisalign-palveluntarjoaja voi oikoa hampaita sekä lievissä että monimutkaisissa tapauksissa.

Täsmällisempää, vähemmän kipua.

SmartTrack-materiaalista valmistetut oikomislaitteet ovat käytössä mukavammat. Ne sovitetaan tarkasti ienrajan mukaisiksi2 ja ne on helppo asettaa paikalleen ja ottaa pois. Ne aiheuttavat nuorille myös vähemmän kipua kuin hammasraudat1

Valmistettu nuoria varten.

Koska tiedämme, että nuoret ovat jatkuvassa menossa, olemme lisänneet muutamia erityisominaisuuksia5:

  • Siniset käyttöindikaattorit haalenevat oikomislaitteen käytön myötä sinisistä kirkkaiksi. Näin sinä vanhempana, lapsesi ja Invisalign-palveluntarjoajasi voitte seurata laitteiden käyttöaikaa.
  • Erityisominaisuudet, jotka on suunniteltu helpottamaan uusien hampaiden puhkeamista.
  • Toimitukseen kuuluu kuusi ilmaista korvaavaa oikomislaitetta sen varalta, että laite katoaa tai unohtuu väärään paikkaan.

Kun esteitä ei ole, kuinka pitkälle nuoret voivat päästä?

Selvitä, miten edistynein oikomislaiteteknologia on auttanut nuoria muuttamaan hymynsä vähemmän kivuliaasti kuin koskaan aiemmin1. Mieti, miten oikomislaitteet voisivat auttaa lastasi.

Nyt on aika paljastaa hänen paras hymynsä.

Etsi Invisalign-palveluntarjoaja

1Kipuasteikolla 1–9, jossa 1 on äärimmäisen kivulias ja 9 ei lainkaan kivulias, nuoret Invisalign-asiakkaat (yhteensä 73) antoivat kivulle 6,1 pistettä verrattuna perinteisiä hammasrautoja käyttävien nuorten asiakkaiden (yhteensä 76) pisteisiin, jotka olivat 5,1. 2SmartTrack-materiaalin ja SmartForce-ominaisuuksien on kliinisesti osoitettu parantavan hampaan siirtymisen hallintaa Invisalignin läpinäkyvillä oikomislaitteilla. Tiedot Align Technologyn arkistossa. 3Vain Invisalign Go ja Invisalign Lite. Viikoittaisella oikomislaitteen vaihdolla verrattuna sen vaihtamiseen kahden viikon välein. Oikomislaitteiden viikoittaiset vaihdot riippuvat Invisalign-palveluntarjoajan suosituksesta ja yksiköllisestä hoitosuunnitelmasta. Invisalign-palveluntarjoajasi päättää hoitoajan, joka vaihtelee yksilöllisten tarpeiden mukaan 4Suositeltu käyttö 22 tuntia vuorokaudessa. 5Saatavilla vain Invisalign Teen® -tuotteessa.