Valmistettu muuttamaan elämääsi.

Jokainen Invisalign-järjestelmän innovatiivinen ominaisuus on suunniteltu paljastamaan hymy, jonka ansaitset. Siksi miljoonat ihmiset ovat muuttaneet elämäänsä irrotettavilla, lähes näkymättömillä oikomislaitteilla. 

Hampaittesi mukaan valmistetut oikomislaitteet siirtävät hampaita vähitellen. Jokainen pieni siirtymä vie lähemmäs tavoitettasi – tehokkaasti, hellävaraisesti ja tarkasti.  

Tehty muuttamaan kaikenlaisia hymyjä. 

Invisalign-hoito on osoitettu kliinisesti tehokkaaksi. Kokenut Invisalign-palveluntarjoaja voi oikoa hampaita sekä lievissä että monimutkaisissa tapauksissa.

Elämäsi muuttuu nopeasti. Nyt hymysi voi pysyä samassa tahdissa.

Kun vaihdat Invisalign-oikomislaitteita viikoittain kahden viikon sijaan, voit saavuttaa haluamasi hymyn jopa kolmessa kuukaudessa1. Se on jopa 50 % nopeammin kuin aiemmin. 

Omilla ehdoillasi.

 

Nykyaikaisen digitaalisen hoitosuunnittelun työkalujen myötä sinun täytyy käydä lyhyellä vastaanottokäynnillä, tavallisesti vain tarkastuksessa, Invisalign-palveluntarjoajallasi 6–8 viikon välein. Hän antaa sinulle seuraavan sarjan oikomislaitteita mukaasi – voit vaihtaa niitä 1–2 viikon välein, olitpa missä tahansa.

Täsmällisempää, vähemmän kipua.

 

SmartTrack-materiaalista valmistetut oikomislaitteet ovat käytössä mukavammat. Ne muotoillaan tarkasti ienrajan mukaiseksi4, ja ne on helppo asettaa paikalleen ja ottaa pois5. Ne aiheuttavat myös vähemmän kipua kuin hammasraudat6

Tehty muuttamaan elämääsi, ei häiritsemään sitä.

Koska oikomislaitteet ovat irrotettavat, voit ottaa ne helposti pois ja asettaa takaisin. Voit syödä mitä haluat ilman rajoituksia. Kontaktilajeja harrastavat henkilöt voivat ottaa Invisalignin läpinäkyvät oikomislaitteet pois ennen suoritusta. 

Maailman kehittynein läpinäkyvä oikomislaitejärjestelmä.

Tehty muuttamaan elämääsi.

 

Haluamasi hymy on lähempänä kuin luuletkaan.

Etsi Invisalign-palveluntarjoaja

1Vain Invisalign Go ja Invisalign Lite. Viikoittaisella oikomislaitteen vaihdolla verrattuna sen vaihtamiseen kahden viikon välein. Oikomislaitteiden viikoittaiset vaihdot riippuvat Invisalign-palveluntarjoajan suosituksesta harkinnasta ja yksiköllisestä hoitosuunnitelmasta. Invisalign-palveluntarjoajasi päättää hoitoajasta, joka vaihtelee henkilön yksilöllisten tarpeiden mukaan. 2Tiedot Align Technologyn arkistossa. 3Niiden suuhygienistien prosenttiosuus, jotka työskentelevät ensisijaisesti Invisalign-hoitoa tarjoavalla vastaanotolla ja vastasivat ”samaa mieltä” tai ”täysin samaa mieltä” kysymykseen ”Useimpien asiakkaiden plakin määrä on selvästi vähentynyt Invisalign-oikomislaitehoidon aikana” (n=176). 4 SmartTrack-materiaalin ja SmartForce-ominaisuuksien on kliinisesti osoitettu parantavan hampaan siirtymisen hallintaa Invisalignin läpinäkyvillä oikomislaitteilla. 5Verrattuna suoraan kaupan hyllyltä saatavaan yksikerroksiseen 0,30 tuuman materiaaliin. 6 Tutkimuksessa Miller ym., kysytty aikuisilta, jotka mittasivat kipua hoidon ensimmäisellä viikolla. Kevin Miller ym.  ”A comparison of treatment impacts between Invisalign aligner and fixed appliance therapy during the first week of treatment.”  American Journal of Orthodontics and Dentofacial Orthopedics.  Volume 131, Issue 3, s. 302. e1-302.e9, maaliskuu 2007.