Visit our social media channels

Skip to main content

Tulokset

Invisalign on hoitanut yli 4 miljoonaa ihmistä. Erilaisia Invisalign-tarinoita on siis yli 4 miljoonaa. Tässä on vain muutama niistä.

Haluatko aloittaa oman tarinasi? Etsi lähin Invisalign-palveluntarjoaja.

Mikalan tarina.

Mikalan tarina.

Yksi hampaistani oli todella ulkoneva ja olin suorastaan vainoharhainen sen suhteen.  Se oli aina mielessäni, kun keskustelin jonkun kanssa kasvotusten, tai jos minusta otettiin kuvia. Minusta tuntui pahalta ja halusin korjauttaa hampaani asennon. Olin kuitenkin mielestäni liian vanha käyttämään hammasrautoja.

Valitsin Invisalign-oikomsslaitteenoikomishoidon, koska se on lähes näkymätön.läpinäkyvä. Kukaan ei huomannut laitetta ja minusta oli mukavaa, että sitä ei ollut pakko pitää syödessä se otetaan pois ennen ruokailua. Lähetin kuvia kavereilleni hoidon aikana ja he ihmettelivät,  kuinka hampaani muuttuivat ja miten hyvältä ne näyttivät.

"Kunpa olisin tehnyt sen jo vuosia sitten."

Sain hoidosta itseluottamusta  alusta alkaen. Kunpa olisin tehnyt sen jo vuosia sitten. Sitä ei tule ajatelleeksi, kuinka tärkeä  hymy on. Invisalign on vaikuttanut elämääni todella paljon: uskallan hymyillä, näytän paremmilta kuvissa eivätkä hampaat ole minulle enää pakkomielle. Tulos oli juuri sellainen kuin odotinkin.

Vincentin tarina.

Vincentin tarina.

Hymyni oli minulle ongelma. Hampaani olivat päällekkäin enkä ollut tyytyväinen niihin. En kuitenkaan halunnut, että niihin kiinnitetään raudat.  Kävin hammaslääkärissä ja lääkäri suositteli Invisalignia. Pidin laitteesta heti, sillä se oli läpinäkyvä ja helppo käyttää ja irrottaa.

Jotkut kyllä huomasivat, että käytin oikomislaitetta, mutta vain siksi, että hymyilin useammin kuin ennen. Toiset eivät huomanneet mitään, ennen kuin hoito loppui ja kerroin heille. Laite voidaan irrottaa syömisen ajaksi, joten ruoan kanssa ei ole ongelmia. Ja jos haluat vaikkapa mennä johonkin tapaamiseen ja hymyillä ilman laitetta, voit tehdä niin.

"Olen 100-prosenttisen tyytyväinen ja voin suositella Invisalignia kaikille."

Olen 100-prosenttisen tyytyväinen ja voin suositella Invisalignia kaikille. Minulla on nyt parempi itseluottamus, olen sosiaalisempi ja hymyilen paljon enemmän kuin ennen. Hymy voi todellakin muuttaa elämän.

Kirstyn tarina.

Kirstyn tarina.

Halusin käydä hampaiden oionnassa. En tykännyt siitä, että hampaani olivat vinossa ja sikin sokin. Siksi en tykännyt hymystänikään.

En ollut enää teini, joten halusin jotakin huomaamattomampaa kuin hammasraudat. En halunnut, että ihmiset kiinnittävät huomiota hampaisiini. Invisalignin ansiosta muut eivät edes huomanneet oikomislaitetta, ennen kuin hampaani oikenivat. Pidin oikomislaitteessa siitä, että se oli helppo asettaa paikoilleen ja poistaa, eikä minun tarvinnut ravata jatkuvasti hammaslääkärissä. Laite sopi elämäntyyliini.

"Invisalign-hoito kohensi itseluottamustani huomattavasti."

Invisalign-hoito kohensi itseluottamustani huomattavasti. Olen aina ollut iloinen ja eloisa, mutta ennen yritin pitää hampaani piilossa. Nyt minusta on ihanaa hymyillä. Suosittelen laitetta lämpimästi myös muille. Olisinpa tehnyt tämän jo aikaisemmin.

Khadija’s story

Khadija’s story

Minulle oli kehittynyt kompleksi hampaistani. Etuhampaani olivat ulkonevat ja leukani liian pieni, minkä vuoksi inhosin hymyilemistä. Vertailin hoitovaihtoehtoja ja totesin, että Invisalign oli täydellinen valinta minulle. Koska oikomiskiskot ovat lähes näkymättömät, pystyin jatkaman elämääni vaivaantumatta – ihmiset eivät edes huomanneet, että käytin niitä. 

"Sain hymyni takaisin"

Alusta loppuun hoito kesti 18 kuukautta. Käytin kiskoja joka päivä ja irrotin ne vain syödessäni ja juodessani. Juuri se on Invisalignin hienous: ne mukautuvat elämääsi. Hoidon ansiosta tunnen itseni nyt niin paljon itsevarmemmaksi. Sain yksinkertaisesti hymyni takaisin