Visit our social media channels

Skip to main content

VASTUUNVAPAUTUS

Kohdassa “Löydä Invisalign-asiantuntija” luetellut Invisalign-palveluntarjoajat ovat lisensoituja oikomishoidon erikoishammaslääkäreitä tai hammaslääkäreitä, jotka eivät ole Dental Couturen tai Align Technologyn työntekijöitä, ja jotka tarjoavat riippumattomia neuvoja ja palveluja. “Etsi asiantuntija” -toiminto on tarkoitettu vain työkaluksi Invisalign-palvelutarjoajan löytämiseksi, ja sinun on itse päätettävä, sopiiko kyseinen palveluntarjoaja sinulle. Dental Couture tai Align Technology eivät anna mitään takuuta tai varmistusta tietyn hoitotuloksen saavuttamisesta tai että olisit sopiva potilas Invisalign-hoitoon. Vain palveluntarjoaja voi määrittää soveltuvuutesi Invisalign-hoitoon ja hoitovaihtoehdoille.

Kaikki kohdassa “Löydä Invisalign-asiantuntija” luetellut palveluntarjoajat ovat suorittaneet Align Technologyn tarjoaman koulutuksen, joka on edellytys potilaiden hoitamiseen Invisalign-järjestelmällä. Invisalign-nimikkeet (Elite-palveluntarjoaja (EP), Premier-palveluntarjoaja (PR), Preferred-palveluntarjoaja (PP), Platinum (P), Gold (G), Silver (S) ja Blue (B)) perustuvat pääasiassa Invisalign-hoitojen suhteelliseen määrään, jotka palveluntarjoaja on antanut tai jotka hän on sitoutunut antamaan. Invisalign-palveluntarjoajan luokitus ja Invisalign-nimikkeet eivät ole maasi hammaslääkäriliiton tunnistamia erikoisaloja.

Invisalign-palveluntarjoajien järjestys hakutuloksissa perustuu pääasiassa Invisalign-hoitojen määrään, jotka kyseinen palveluntarjoaja on antanut tai sitoutunut antamaan. Palveluntarjoajien luettelo ei ole täydellinen, ja alueellasi voi olla muita Invisalign-koulutuksen suorittaneita hammaslääkäreitä.