Useimmin kysytyt kysymykset

Mikä Invisalign® on?

Invisalign-hoito on käytännössä näkymätön tapa oikaista hampaita. Kehittyneen 3D-tietokonekuvannusteknologian avulla Invisalign näyttää koko Invisalign-palveluntarjoajan hoitomääräykseen perustuvan hoito-ohjelmasi – hampaiden aloitussijainnista haluttuun loppusijaintiin. Sen jälkeen hampaitasi varten tehdään tilaustyönä sarja läpinäkyviä oikomislaitteita, jotta hampaita voidaan siirtää vähitellen.

Jokaista oikomislaitetta käytetään noin kaksi viikkoa, kunnes ne korvataan sarjan seuraavalla osalla. Näin siirrytään asteittain kohti suunniteltua loppusijaintia. Hoitoaika riippuu erityistarpeistasi ja sen päättää Invisalign-palveluntarjoajasi.

Miten Invisalign toimii?

Invisalign-oikomislaitteet siirtävät hampaita käyttämällä tarkkaan ohjattuja liikkeitä. Toisin kuin perinteiset hammasraudat, Invisalign-hoito ei ohjaa vain kullakin oikomislaitteella saatavaa siirtymismäärää, vaan myös siirtymisen ajoitusta. Siten vain tietyt hampaat voivat liikkua kyseisen vaiheen Invisalign-hoitosuunnitelman mukaisesti. Tällä saadaan aikaan tehokas voimansiirtojärjestelmä.

Mitä Invisalign maksaa?

Kuten kaikkien oikomishoitojen, myös Invisalign-hoidon kustannukset riippuvat hampaittesi oikomisen monimutkaisuudesta ja hoitosi etenemisestä. Invisalign-palveluntarjoaja määrittää hoidon tarkan kustannuksen.

Miten aloitan Invisalign-hoidon?

Varaa aika Invisalign-palveluntarjoajalta ensimmäistä keskustelua varten.

Kuinka pitkään Invisalign-hoito kestää?

Hoidon kesto riippuu hoidon monimutkaisuudesta, ja se vastaa yleensä perinteisten hammasrautojen hoitoaikaa. Invisalign-palveluntarjoajasi antaa tarkempia tietoja käyntisi aikana.

Mikä Invisalign on ja miten se toimii?

Teknologia

Oikomislaitteet

Invisalign-palveluntarjoajat

Hoitoprosessi

Soveltuvuus hoitoon

Suun terveys

Eläminen Invisalign-hoidon kanssa