Visit our social media channels

Skip to main content

Tietosuoja ja evästeet

Päivitetty viimeksi 9.12.2012

Align Technology, Inc. (“Align”), joka suunnittelee, valmistaa ja markkinoi Invisalign®-järjestelmää sekä suun sisäisiä iTero®- ja iOC®-skannereita ja OrthoCAD-palveluja, on sitoutunut henkilötietojesi suojaamiseen. Seuraavassa on kerrottu, miten käytämme ja jaamme verkkosivustoiltamme ja kumppaniemme sivustoilta keräämiämme tietoja.

Yleisesti ottaen voit vierailla verkkosivustoillamme kertomatta, kuka olet, tai paljastamatta henkilökohtaisia tietoja itsestäsi. Toisinaan saatamme kuitenkin pyytää sinulta tietoja itsestäsi tai jostakusta, jonka tunnet, esimerkiksi nimen, sähköpostiosoitteen ja/tai kotiosoitteen. Tarkoituksemme on kertoa sinulle asiasta, ennen kuin keräämme tällaisia henkilötietoja Internetissä, ja pyytää sinulta tähän lupa aina tarvittaessa.

Lasten verkkokäyttöä koskeva tietosuojalaki
Mitä teemme keräämillämme tiedoilla?
Evästeet ja mainokset
Linkit muille sivustoille
Kilpailut
Tietoturva
Yhteydenottojen kieltäminen
Tietosuojaa koskevat oikeudet
Päivitykset
Ota yhteyttä

LASTEN VERKKOKÄYTTÖÄ KOSKEVA TIETOSUOJALAKI

Me Alignilla emme pyri keräämään mitään tietoja alle 14-vuotiailta lapsilta, ellei tietoja kerätä vanhemmalta tai huoltajalta. Emme voi estää lasta käyttämästä verkkosivustoa, mutta emme voi kerätä mitään henkilötietoja tekemättä selväksi, että tiedot antavan henkilön on oltava vähintään 14-vuotias. Jos sinulla on kysyttävää lasten tietojen keräämisestä verkkosivustollamme, lähetä sähköpostia osoitteeseen Privacy@aligntech.com.

MITÄ TEEMME KERÄÄMILLÄMME TIEDOILLA?

Verkkosivustojemme käytön perusteella kerättyjä tai sinun antamiasi tietoja voidaan käyttää seuraaviin tarkoituksiin:
- Tiedon jakaminen tuotteista, palveluista, uutisista ja tapahtumista.
- Tuotteiden ja palvelujen käytön, ostamisen ja/tai lataamisen salliminen.
- Väestötieteellisten tietojen, kuten iän, sukupuolen ja yleisen tulotason, kerääminen käyttäjätrendien määrittämistä varten.
- Tiedottaminen valtuutetuille hammaslääkäreille todellisista tai mahdollisista potilaista.
- Tuotteidemme ja palvelujemme käytön analysoiminen, uusien tuotteiden ja palvelujen kehittäminen sekä tarjoamiemme tuotteiden, palvelujen ja muiden tietojen mukauttaminen.

Käytämme tietolähteiden (verkko, tilaukset, asiakkaat jne.) karkeaa yhdistelyä saadaksemme kokonaiskuvan tuote- ja markkinointitoimistamme. Tämä tapahtuu yksinomaan omia tarkoituksiamme varten, emmekä jaa tietojasi muille yrityksille niiden omiin tarkoituksiin.

Saatamme paljastaa henkilötietojasi, jos laki sitä mielestämme edellyttää tai jos se on välttämätöntä tekijänoikeuksiemme tai muiden laillisten oikeuksiemme suojaamiseksi (mukaan lukien rajoituksetta sopimustemme täytäntöönpano tai muiden omistusoikeudet).

Kumppaneinamme on muita yrityksiä, jotka auttavat meitä markkinoinnissa, viestinnässä ja myynnissä, ja saatamme jakaa tietojasi näissä tarkoituksissa. Tämä kumppanit eivät saa käyttää tietojasi mihinkään muuhun tarkoitukseen kuin liiketoimintaan Alignin kanssa.

Lisäksi tietoja käyttäjistämme, myös henkilötietoja, voidaan paljastaa osana yritysten yhdistymistä, yrityskauppaa, velkojen rahoitusta, yrityksen käyttöomaisuuden myyntiä tai vastaavaa tapahtumaa sekä maksukyvyttömyystilanteessa, konkurssissa tai konkurssihallinnossa, jossa henkilötietoja voidaan siirtää kolmansille osapuolille yhtenä liikeomaisuutenamme.

EVÄSTEET JA MAINOKSET

Verkkosivustoillamme käytetään evästeitä, joiden tarkoituksena on parantaa käyttökokemustasi "muistamalla" sinut joko käyntisi ajan (käyttämällä "istuntoevästettä") tai käyntien toistuessa (käyttämällä "pysyvää evästettä"’). Evästeet auttavat meitä myös selvittämään, miten verkkosivustomme tai markkinointitoimemme tehoavat, mutta nämä evästeet eivät yleensä kerää henkilökohtaisia tietojasi. Vaikka käynti verkkosivustoillamme ei edellytä evästeiden hyväksymistä, käytämme evästeitä, joista useimmat ovat pakollisia verkkosivuston käyttämiseksi. Evästeet ovat pieniä tietokoneen kiintolevylle tallennettavia tekstitiedostoja, ja niitä käytetään säännöllisesti yksilöllisen verkkosivustokäytön analysointiin. Keräämällä ja muistamalla tietoja käynnistäsi verkkosivustolla evästeet mahdollistavat verkkosovelluksille yksilöllisten mieltymystesi tunnistamisen ja niihin vastaamisen. Tämän ansiosta voimme määrittää käyttäjille tarjoamiemme tietojen hyödyllisyyden ja analysoida näiden tietojen tarjoamisessa käyttämämme navigointirakenteen tehokkuuden. Viime kädessä evästeet auttavat meitä parantamaan verkkosivustokokemustasi.

Jos et halua vastaanottaa evästeitä tältä verkkosivustolta, voit asettaa selaimesi (esim. Internet Explorer, Chrome, Mozilla Firefox jne.) varoittamaan sinua ennen evästeiden hyväksymistä ja estämään evästeen, kun selain varoittaa siitä. Voit myös estää kaikki evästeet poistamalla ne käytöstä selaimessasi. Jos olet asettanut selaimesi estämään evästeet, voit edelleen käyttää verkkosivustoa; tämä voi kuitenkin heikentää tämän verkkosivuston käytettävyyttä. Napsauttamalla tästä voit hallita tämän verkkosivuston evästeitä.

Käytämme evästeiden yhteydessä myös Internet-vakiotekniikkaa, kuten Internet-tunnisteita (joita kutsutaan myös verkkojäljitteiksi, toimintotunnisteiksi tai GIF-tunnisteiksi), joita käytämme mainostoimistomme kautta. Näitä tunnisteita on sekä verkkomainoksissa, jotka ohjaavat käyttäjiä verkkosivustoillemme, että itse verkkosivuston eri sivuilla. Tämän tekniikan avulla mitataan kävijöiden reagointia verkkosivustoomme sekä mainoskampanjoidemme vaikutusta (esimerkiksi kuinka monta kertaa tietty sivu avataan ja mitä tietoja tarkastellaan). Tämän avulla voimme mitata, miten pitkään käynnistä verkkosivustollamme kestää siihen, kun kävijästä tulee asiakkaamme; vertailemme siis verkkosivustolta kerättyjä tietoja todellisiin asiakastietoihin. Tätä tekniikka ei välttämättä käytetä verkkosivustolla, jolla olet tällä hetkellä.

Verkkosivustomme käyttää Google Analyticsia, joka on Google, Inc.:n tarjoama verkkoanalyysipalvelu. Google Analytics asettaa evästeen kyseisten palvelujen käytön arvioimiseksi ja koostaa siitä raportin meille. Jos et halua sallia Google Analyticsia, napsauta tästä.

LINKIT MUILLE SIVUSTOILLE

Tämä sivusto saattaa sisältää linkkejä muille sivustoille pelkästään käytön helpottamiseksi. Align ei vastaa tällaisten muiden verkkosivustojen tietosuojakäytännöistä tai sisällöstä, eikä linkkien sisällyttäminen tarkoita, että hyväksymme kyseiset tiedot tai yrityksen. Tämä tarkoittaa, että jos muodostat verkkosivustomme kautta yhteyden toiseen sivustoon, emme voi valvoa, mitä sen ylläpitäjät tekevät tiedoillasi.

Sinulla saattaa olla myös mahdollisuus jakaa tietosi muille verkkosivustoille, kuteen sosiaaliseen mediaan. Saatamme tarjota kätevän linkin, jonka avulla tämä onnistuu helposti, mutta emme voi valvoa näitä verkkosivustoja tai tietoja, joita kirjoitat/jaat.

KILPAILUT

Saatamme järjestää sivustollamme kilpailuja ja pyytää kävijöiltä yhteystietoja (esimerkiksi sähköpostiosoitetta). Käytämme kilpailujen yhteydessä keräämiämme yhteystietoja tietojen tiedottamiseen yrityksestämme sekä yhteydenottoihin lain sallimalla tavalla. Voit estää uusien sähköpostien saamisen napsauttamalla linkkiä, joka on jokaisen sähköpostiviestin lopussa.

TIETOTURVA

Tällä sivustolla on käytetty tietoturvatoimia, joiden tarkoituksena on estää hallinnassamme olevien tietojen menettäminen, väärinkäyttö ja muuttaminen. Verkkoportaalimme, kuten Invisalign-hammaslääkärisivusto, siirtävät potilastietoja suojatusti HTTPS-protokollan avulla. Nämä portaalit edellyttävät asiakastilejä, eivätkä ne ole yleisesti saatavilla.

YHTEYDENOTTOJEN KIELTÄMINEN

Align tarjoaa sinulle mahdollisuuden kieltäytyä sähköisten tietojen saamisesta Alignilta tai kumppaneiltamme. Jos et halua vastaanottaa tietoja meiltä, kirjoita sähköpostia osoitteeseen remove@aligntech.com ja varmista, että kerrot sijaintimaasi. Voit käyttää myös sähköpostiviesteihimme sisältyvää kätevää kieltotoimintoa. Annathan meille riittävästi aikaa käsitellä pyyntösi.

Huomaa, että tämä kielto ei koske välttämättömiä tietoja, kuten vastaamista tiedusteluun, ja se kumoutuu, jos myöhemmin pyydät tietoja meiltä.

TIETOSUOJAA KOSKEVAT OIKEUDET

Jos sinulla on maasi lain takaamia oikeuksia, jotka koskevat tietojesi käyttämistä, paljastamista, muuttamista tai poistamista, voit ottaa yhteyttä alla olevaan posti- tai sähköpostiosoitteeseen. Esimerkiksi Kaliforniassa henkilöt voivat pyytää kerran kalenterivuodessa luetteloa tiedoista, jotka paljastamme kolmansille osapuolille niiden suoria markkinointitoimia varten. Käytäntönämme ei ole myydä tai vuokrata mitään henkilötietoja muille yrityksille niiden suoria markkinointitoimia varten. Euroopassa henkilöt voivat, muiden oikeuksien ohella, pyytää meiltä oikeutta päästä omiin tietoihinsa. Nämä ovat vain esimerkkejä, eikä nimenomaisia maakohtaisia oikeuksiasi ole välttämättä lueteltu tässä yhteydessä.

PÄIVITYKSET

Saatamme aika ajoin päivittää tätä tietosuojalauseketta. Kun teemme näin, ilmoitamme Päivitetty viimeksi -päivämäärän lausekkeen alussa. Jos jatkat Align-verkkosivustojen käyttöä tällaisten muutosten jälkeen, käyttöön sovelletaan voimassa olevaa lauseketta. Kehotamme sinua tarkistamaan tämän lausekkeen säännöllisesti, jotta pysyt ajan tasalla siitä, miten keräämme, käytämme ja jaamme henkilötietoja.

OTA YHTEYTTÄ

Jos sinulla on kysyttävää tästä tietosuojalausekkeesta, tiettyä Align-verkkosivustoa koskevista käytännöistä, omista tiedoistasi tai tietoja koskevista oikeuksistasi tai kyseisen verkkosivuston käytöstä, ota yhteyttä:

Align Technology B.V.
Arlandaweg 161
1043 HS Amsterdam

ALANKOMAAT
Privacy@aligntech.com

Sopiiko Invisalign sinulle?

Sopiiko Invisalign sinulle? Selvitä

Hymytarinoita

Hymytarinoita Katso videot